Onze diensten

Even geen stoom meer
uit uw oren!

Gruko Montage is de landelijke expert in glazen douchewanden en douchedeuren op maat. Dat zijn we natuurlijk niet van de ene op de andere dag geworden. Wat wij willen, is dat u tevreden bent. Uw badkamer is een oase, een plek om aan de hectiek van alledag te ontsnappen. Daarom zetten we al onze expertise en kennis in om uw droom te realiseren.

Advies, verkoop en montage van glazen douchewanden

Elke douchedeur van Gruko voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. Wij willen dat u lang van de deur geniet, dat u tevreden bent met hoe deze eruitziet en dat u niet de hoofdprijs betaalt. Om die reden zorgen wij ervoor dat onze mensen verstand van zaken hebben. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en duurzaamste materialen. Zo leveren en monteren we uw douchedeur perfect op maat. Zo snel mogelijk, en zo voordelig mogelijk.

Doordat we de deuren zelf verkopen, produceren en monteren, zijn er geen derde partijen die extra kosten in rekening brengen.

Wij maken ons product zelf en bepalen zelf de prijs. Van tevoren maken we hierover duidelijke afspraken met u, zodat u niet achteraf opeens duurder uit bent. We brengen graag een vrijblijvende offerte bij u uit, waar ook in Nederland. Maak een afspraak met onze specialisten voor een adviesgesprek.

Wat zegt ‘Service’ nog tegenwoordig?

Koopt u een nieuwe auto of een broodje bij de lunch: overal krijgt u service. Juist daardoor is het een wat loos begrip geworden. Gruko Montage legt daarom graag uit wat volgens ons service is:

  • we vertellen u duidelijk wat er wel en niet mogelijk is
  • we verkopen, produceren en monteren de wanden zelf: zo heeft u één aanspreekpunt
  • we houden de kosten voor u zo laag mogelijk
  • eventuele problemen na montage komen wij zo snel mogelijk verhelpen
  • wij leveren maatwerk: iedere badkamer weer